Diëtist Anna Bakker

Anna is sinds een paar jaar werkzaam in de praktijk als diëtist en voedingskundige en is sinds kort ook kinderdiëtist. Als kinderdiëtist werkt zij nauw samen met andere hulpverleners en geeft ze voedings- en dieetadviezen aan zwangeren, zuigelingen, (jonge) kinderen en jongeren.
Anna geeft uiteraard ook advies aan volwassenen en ouderen, bijvoorbeeld bij diabetes, hart- en vaatziekten, over- of ondergewicht of maag/darmklachten.

Anna: “Ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen. Voeding speelt een belangrijke rol binnen onze gezondheid en bij iedereen weer op een andere manier. Het is belangrijk om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en eetgewoontes blijvend te veranderen. Ik vind het dan ook een uitdaging om samen te kijken naar het eetgedrag, de voeding waar nodig aan te passen en zo een goed advies op maat te geven. Of het nou gaat om kinderen of ouderen, het is elke keer weer fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van iemand zijn gezondheid op welke manier dan ook.”

Ontdek wat Petra en Anna voor je kunnen doen

Neem contact op